Menuer/buffeter

Julemenuer

Julefrokost 2

Koster kr. 249,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter.

    Cremet karry/dild-sild med hakket æg og kapers frit.
    Stegte sild i rødbede-lage, syltede løg og peberrod.
    Rødspættefilet med remoulade af hjemmesyltet pickles samt citron.
    Røget laks med æblecreme samt brøndkarse.

    Flæskesteg stegt med laurbærblade og nelliker ledsaget af rødkål kogt med solbær og kanel.
    Kalvefrikadeller rørt med rødkarry og urter ledsaget af kålsalat.
    Tynde skiver af oksefilet med bearnaisecreme samt stegte løg.
    Bøf af svinemørbrad med svampesauce og ristede æbler.
    2 slags ost med honning samt rødvins-syltede nødder.

    Ris a la mande med kirsebær/brombær-sauce.

    Tilvalg
    Hjemmebagt brød samt fedt og smør. 20 kr. pr kuvert.