Menuer/buffeter

Julemenuer

Julefrokost 2

Koster kr. 242,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter.

Cremet dild-sild med hakket æg og kapers frit.
Kryddersild i tomat/portvin/kanel-peberrod lage.
Fiskefilet med remoulade af hjemmesyltet pickles samt citron.
Røget laks med æblecreme.
Flæskesteg stegt med laurbærblade og nellike, ledsaget af rødkål kogt med solbær og kanel.
Kalvefrikadeller rørt med rødkarry og urter, ledsaget kålsalat.
Tynde skiver af oksefilet med bearnaisecreme samt stegte løg.
Bøf af svinemørbrad med svampesauce og ristede æbler.
Land brie med honning samt rødvins-syltede nødder.
Ris al mande med kirsebær/brombær-sauce.

Tilvalg
Hjemmebagt brød samt fedt og smør. 20 kr. pr kuvert.