Menuer/buffeter

Julemenuer

Julefrokost 1

Koster kr. 188,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter.

Vælg en af de fire silderetter
Cremet karry sild rørt med ingefær, hakket æg samt tørrede æbler.Stegt sild i rødbedelage, lakridsrod samt sprøde løg.Christiansø–sild med æggesalat og purløg. (4 kr. mere pr. kuvert.)Kryddersild i tomat/portvin/kanel-peberrod lage.

Torskerilette med varmrøget ørred samt syltet kål.
Hjemmegravet laks med sennep/dildcreme.

Kylling-salat med urter i marinade samt stegt parmaskinke.
Kalvefrikadeller med friske urter, rødkarry ledsaget af kartofler i persillecreme.
Flæskesteg stegt med laurbærblade og nelliker, dertil rødkål kogt med solbær og kanel.
Bøf af svinemørbrad i champignons al a creme.
Hvedekerner med grønkål, appelsinsyltet løg samt bagte græskar.

Ris al a mande drysset med sukkerristede mandler, ledsaget af brombær/kirsebærsauce.

Tilvalg
Rødspættefilet med remoulade af hjemmesyltet pickles samt citron. 26 kr. pr kuvert.Røget laks med rødbeder samt rygeostcreme og dild. 25 kr. pr kuvert.Andeconfit i solbærsky samt stegte jordskokker og timian. 30 kr. pr kuvert.Hjemmelavet leverpostej med stegte svampe og sprød bacon. 20 kr. pr. kuvert.Landbrie ledsaget af syltede nødder samt pærekompot. 20 kr. pr kuvert.Hjemmebagt brød samt fedt og smør. 20 kr. pr kuvert.