Menuer/buffeter Jul og nytår Jul og nytår Julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Julefrokost Koster kr. 210,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter. Husk evt. at tilvælge vort lækre hjemmebagte brød. Cremet karry/dildsild med hakket æg og kapers frit. Kryddersild i solbær/gin-lage samt syltede løg. Torskerilette med varmrøget ørred og kål. Hjemmegravet laks med sennep/dildcreme. Kylling-salat med urter i marinade samt stegt parmaskinke. Kalvefrikadeller med friske urter og rødkarry ledsaget af kartofler i persillecreme. Flæskesteg stegt med laurbærblade og nelliker, dertil rødkål kogt med kanel. Grillet svinemørbrad i kraftig kalvesky samt svampe. Brie med æblekompot. Ris al a mande drysset med sukkerristede mandler, ledsaget af brombær/kirsebærsauce. Tilvalg Rødspættefilet med remoulade af hjemmesyltet pickles samt citron. 35 kr. pr kuvert.Christiansø–sild med æggesalat og purløg. 20 kr. pr. kuvert.Røget laks med rødbeder samt rygeostcreme og dild. 25 kr. pr kuvert.Andeconfit i solbærsky samt stegte jordskokker og timian. 45 kr. pr kuvert.Hjemmelavet leverpostej med stegte svampe og sprød bacon. 20 kr. pr. kuvert.Tynde skiver af oksefilet med bearnaisecreme samt stegte løg. 20 kr. pr kuvert.Hjemmebagt brød samt fedt og smør. 20 kr. pr kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045