Menuer/buffeter

Jul og nytår

Julefrokost

Koster kr. 199,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter.

    Cremet karry/dildsild med hakket æg og kapers frit.
    Kryddersild i solbær/gin-lage samt syltede løg.
    Torskerilette med varmrøget ørred og kål.
    Hjemmegravet laks med sennep/dildcreme.

    Kylling-salat med urter i marinade samt stegt parmaskinke.
    Kalvefrikadeller med friske urter og rødkarry ledsaget af kartofler i persillecreme.
    Flæskesteg stegt med laurbærblade og nelliker, dertil rødkål kogt med kanel.
    Grillet svinemørbrad i kraftig kalvesky samt svampe.

    Brie med æblekompot.

    Ris al a mande drysset med sukkerristede mandler, ledsaget af brombær/kirsebærsauce.

    Tilvalg
    Rødspættefilet med remoulade af hjemmesyltet pickles samt citron. 29 kr. pr kuvert.Christiansø–sild med æggesalat og purløg. 20 kr. pr. kuvert.Røget laks med rødbeder samt rygeostcreme og dild. 25 kr. pr kuvert.Andeconfit i solbærsky samt stegte jordskokker og timian. 45 kr. pr kuvert.Hjemmelavet leverpostej med stegte svampe og sprød bacon. 20 kr. pr. kuvert.Tynde skiver af oksefilet med bearnaisecreme samt stegte løg. 20 kr. pr kuvert.Hjemmebagt brød samt fedt og smør. 20 kr. pr kuvert.