Menuer/buffeter

Jul og nytår

Nytårsmenu

Koster kr. 358,- pr. kuvert. Min. 6 kuverter.

    Forret
    Rimmet kammuslinger og grillet færøsk laks med hummer vinaigrette, græskarkompot, havtorn, stegt blomkål, saltet agurk samt urter.
    Dertil hjemmebagt grovbrød samt pisket smør.

    Hovedret
    Timianstegt kalvemørbrad ledsaget af selleripure med trøffel, flere slags glaserede gulerødder med sort sesam samt jodskokke-confit.
    Dertil knust kartoffel og kalvesauce med rødvin og svampe.

    Dessert
    Chokoladetrøffel i 3 lag af mørk, lys og hvid chokolade med passionsfrugt, ledsaget af ananas i champagne, solbær, pære samt hasselnøddeis.

    Forret og dessert bliver anrettet på porcelænsfade og skåle klar til servering.

    Menuen kan afhentes på Vigerslev alle 26, 2500 Valby mellem kl. 16.15 og 17.00 den 31/12-2022.