Menuer/buffeter

Nytårsmenuer

Nytårsmenu

Koster kr. 345,- pr. kuvert. Min. 6 kuverter.

    Forret
    Torskesouffle med bagt trøffel ledsaget af Hokkaidogræskar/hummer-bouillon, blomkåls/jordskokke-pure, sprød fillodej samt friske urter.
    Hjemmebagt brød og smør.

    Hovedret
    Kalvemørbrad stegt med solbærsalt ledsaget af grillede gulerødder, bagte rødbeder samt glaserede persillerødder.
    Dertil pommes Anne og kalvesauce med svampe og rosmarin.

    Dessert
    Blød chokolade-timbale toppet med citronmousse, salt karamel, dertil rom-porcheret ananas, appelsin-syltede abrikoser samt creme anglaise.

    Kunder i Storkøbenhavn kan afhente menuen på Vigerslev alle 26, 2500 Valby mellem kl. 16.15 og 17.00 den 31/12-2021.
    Vi bringer menuen ud i Stenløse, Jyllinge, Gundsømagle, Ølstykke, Slangerup, Frederikssund mellem kl. 16.00 og 18.00.