Menuer/buffeter

Jul og nytår

Nytårsmenu

Koster kr. 364,- pr. kuvert. Min. 6 kuverter.

    Forret
    Taskekrabbe-/pighvarbisque med syltede kammuslinger, havtorn, sprød filodej samt krydderurter.
    Ledsaget af pisket smør og hjemmebagt brød.

    Hovederet
    Dansk kalvemørbrad med solbærglaserede rødbeder, jordskokke-/gulrodspuré og grillet porre.
    Ledsaget af knust kartoffel samt kalvesauce med svampe og rosmarin.

    Dessert
    Pecantærte med blommer i rødvinssirup, Ananaskompot med mynte og brændt chokolade samt blodappelsin-isparfait.

    Vejledning til anretning og servering medfølger ved afhentning af menuen.
    Menuen kan afhentes på Vigerslev alle 26, 2500 Valby mellem kl. 16.15 og 17.00 den 31/12-2024.