Menuer/buffeter

Nytårsmenuer

Nytårsmenu

Koster kr. 335,- pr. kuvert. Min. 6 kuverter.

Forret
Taskekrabbe/hummer-bouillon med ristede kammuslinger, Hokkaido/græskarkompot samt friske urter.
Hjemmebagt brød og smør.

Hovedret
Kalvemørbrad ledsaget af grillet porre, solbærglaserede rødbeder, saltbagte persillerødder/gulerødder.
Dertil knust kartoffel og kalvesauce med vintertrøffel.

Dessert
Gateau Marcel med brændt passionsfrugt-marengs med pære i brombær, appelsin, lakrids og hasselnøddeis.

Kunder i Storkøbenhavn kan afhente menuen på Vigerslev alle 26, 2500 Valby mellem kl. 16.15 og 17.00 den 31/12-2020.
Vi bringer menuen ud i Stenløse, Jyllinge, Gundsømagle, Ølstykke, Slangerup, frederikssund, Lynge mellem kl. 16.00 og 18.00.