Menuer/buffeter Påskemenuer Påskemenuer Påskefrokost 1 Påskefrokost 2 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Påskefrokost 1 Koster kr. 220,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter. Solbærsild med grin, syltede løg samt urter. Torsketimbale med hummercreme og stegt forårskål. Laksetatar med æbler, æggecreme samt dild. Hønsesalat med grønne asparges samt stegt parmaskinke. Glaseret svinemørbrad med stegt blomkål og sky. Tynde skiver af oksefilet med bearnaisecreme samt stegte løg. Kalve-/lammefrikadeller rørt med rød karry, urter, ledsaget af marinade kartoffel. Brie ledsaget af syltede nødder og rabarberkompot. Hjemmebagt rugbrød og grovbrød samt smør og fedt. Kan bestilles til påskeperioden 2023. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045