Menuer/buffeter

Påskemenuer

Påskefrokost 2

Koster kr. 278,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter.

    Dildsild med æbler, kapers frit og urter.
    Rødspættefilet med remoulade af hjemmesyltet pickles samt citron.
    Rimmet laks ledsaget af rødbedetatar samt rygeost.
    Grønne asparges med æg, stenbiderrogn samt brøndkarse.
    Barbecue marineret nakkefilet med knust kartoffel.
    Lamme culotte stegt med hvidløg, citron, timian samt sennepssauce.
    Tynde skiver af oksefilet med bearnaisecreme og stegt løg.
    Vesterhavs ost med syltede nødder.
    Bagte forårs-spidskål med ingefær og honning.
    Rabarbertimbale ledsaget af Vaniljecreme.
    Hjemmebagt rugbrød, grovbrød samt smør og fedt.

    Kan bestilles til påskeperioden 2023.