Menuer/buffeter Påskemenuer Påskemenuer Påskefrokost 1 Påskefrokost 2 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Påskefrokost 2 Koster kr. 278,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter. Dildsild med æbler, kapers frit og urter. Rødspættefilet med remoulade af hjemmesyltet pickles samt citron. Rimmet laks ledsaget af rødbedetatar samt rygeost. Grønne asparges med æg, stenbiderrogn samt brøndkarse. Barbecue marineret nakkefilet med knust kartoffel. Lamme culotte stegt med hvidløg, citron, timian samt sennepssauce. Tynde skiver af oksefilet med bearnaisecreme og stegt løg. Vesterhavs ost med syltede nødder. Bagte forårs-spidskål med ingefær og honning. Rabarbertimbale ledsaget af Vaniljecreme. Hjemmebagt rugbrød, grovbrød samt smør og fedt. Kan bestilles til påskeperioden 2023. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045