Menuer/buffeter

3-retters menuer

3-retters efterår

Kan bestilles i september, oktober, november.

    Forretter
    Kartoffelstegt rødfisk på torskebisque, syltede løg og timian ristede mandler, kr. 75,-Braiseret hellefisk på jordskokkepure og blåmusling sauce drysset med friske krydderurter, kr. 75,-Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan, ingefær syltede kammuslinger og tynde skiver af letsaltet laks, stænket med rejesirup, kr. 95,-Rimmet oksefilet med salsa af brændte peberfrugter og tomater, stænket med basilikumolie og drysset med kastanjechips, kr. 72,-

    Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør.

    Hovedretter
    Hvidvin braiseret kalvetyksteg med citron og salvie, dertil selleritimbale med trøffel og safransauce, kr. 145,-Oksetournedos på selleripure, ristede kantareller ledsaget af kraftig kalvesauce med soltørrede tomater, kr. 175,-Kalvefilet med glaserede skorzonerrødder og urter i filodej, ledsaget af timiansky, kr. 168,-Grillet dådyr med glaseret Limfjords gulerødder og ristede grønkål, dertil pomme fondant og trøffel sauce, kr. 175,-

    Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson.

    Desserter
    Chokoladekage med bagte blommer, mandellakrids og brombærsorbet, kr. 52,-Bagt æblekage med kanel is, dertil karamelcreme, kr. 45,-Tiramisu med rødvinssyltede blommer og hasselnøddeiscreme, kr. 48,-Pecantærte på ananascarpaccio, stænket med æblesirup og ledsaget af blodappelsinsorbet, kr. 55,-

    Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade.
    Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje.
    Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine.