Menuer/buffeter 3-retters menuer 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad 3-retters efterår Kan bestilles i september, oktober, november. Forretter Kartoffelstegt rødfisk på torskebisque, syltede løg og timian ristede mandler, kr. 75.Braiseret hellefisk på jordskokkepure og blåmusling sauce drysset med friske krydderurter, kr. 75.Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan, ingefær syltede kammuslinger og tynde skiver af letsaltet laks, stænket med rejesirup, kr. 95.Rimmet oksefilet med salsa af brændte peberfrugter og tomater, stænket med basilikumolie og drysset med kastanjechips, kr. 72. Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør. Hovedretter Hvidvin braiseret kalvetyksteg med citron og salvie, dertil selleritimbale med trøffel og safransauce, kr. 145.Oksetournedos på selleripure, ristede kantareller ledsaget af kraftig kalvesauce med soltørrede tomater, kr. 175.Kalvefilet med glaserede skorzonerrødder og urter i filodej, ledsaget af timiansky, kr. 168.Grillet dådyr med glaseret Limfjords gulerødder og ristede grønkål, dertil pomme fondant og trøffel sauce, kr. 175. Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson. Desserter Chokoladekage med bagte blommer, mandellakrids og brombærsorbet, kr. 52.Bagt æblekage med kanel is, dertil karamelcreme, kr. 45.Tiramisu med rødvinssyltede blommer og hasselnøddeiscreme, kr. 48.Pecantærte på ananascarpaccio, stænket med æblesirup og ledsaget af blodappelsinsorbet, kr. 55. Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade. Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje. Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202520262027202820292030 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045