Menuer/buffeter

3-retters menuer

3-retters efterår

Kan bestilles i september, oktober, november.

    Forretter Kartoffelstegt rødfisk på torskebisque, syltede løg og timian ristede mandler, kr. 75.Braiseret hellefisk på jordskokkepure og blåmusling sauce drysset med friske krydderurter, kr. 75.Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan, ingefær syltede kammuslinger og tynde skiver af letsaltet laks, stænket med rejesirup, kr. 95.Rimmet oksefilet med salsa af brændte peberfrugter og tomater, stænket med basilikumolie og drysset med kastanjechips, kr. 72. Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør.

    Hovedretter
    Hvidvin braiseret kalvetyksteg med citron og salvie, dertil selleritimbale med trøffel og safransauce, kr. 145.Oksetournedos på selleripure, ristede kantareller ledsaget af kraftig kalvesauce med soltørrede tomater, kr. 175.Kalvefilet med glaserede skorzonerrødder og urter i filodej, ledsaget af timiansky, kr. 168.Grillet dådyr med glaseret Limfjords gulerødder og ristede grønkål, dertil pomme fondant og trøffel sauce, kr. 175. Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson.

    Desserter
    Chokoladekage med bagte blommer, mandellakrids og brombærsorbet, kr. 52.Bagt æblekage med kanel is, dertil karamelcreme, kr. 45.Tiramisu med rødvinssyltede blommer og hasselnøddeiscreme, kr. 48.Pecantærte på ananascarpaccio, stænket med æblesirup og ledsaget af blodappelsinsorbet, kr. 55. Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade.
    Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje.
    Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine.