Menuer/buffeter

Buffet

Frokostbuffet efterår

Kan bestilles i september, oktober og november og koster kr. 170,- pr. kuvert.

    Lakse carpaccio med nye blomkål og krydderurter.
    Letsaltet hanebryst med ristet knoldselleri og rosmarin.
    Dådyrterrin med kompot af løg og svampe.
    Tynde skiver af kalvefilet med Aioli, tomatsalsa og frisk basilikum.
    Kartofler i rygeost drysset med kastanjechips.
    Tærte med spidskål, brændt peberfrugt og parmaskinke.
    Fennikel/æblesalat med dild.
    Udvalgte oste med pærekompot.
    Hjemmebagt brød samt smør.

    Tilvalg
    Grillet rødfisk på nye rødbeder, kr. 25,- pr. kuvert.Tørret okseinderlår stænket med balsamicoreduktion og drysset med pinjekerner, kr. 22,- pr. kuvert.Æbletimbale med karamelcreme og syltede blommer, kr. 25,- pr. kuvert.