Menuer/buffeter Traditionelle menuer Jul og nytår julefrokost 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Koldt bord Prisoverslag kr. 258,-. Karrysild med æg og ingefær. Svensk sennep sild med urter og rødløg. Stegt sild i sur/sød lage med lakridsrod. Rødspættefilet med citron og remoulade af hjemmesyltede pickles. Røget laks på rå-marineret kartoffel og purløg. Bøf af svinemørbrad med svampesauce og timian. Helstegt svinekam med braiseret rødkål. Let sprængt andebryst med lun peberrodscreme og æbler. Grillet oksefilet med løgkompot. Kalvefrikadeller med friske krydderurter og agurkesalat. Oste fra nær og fjern med abrikoser i rødvin. Brød, fedt og smør. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045