Menuer/buffeter

Buffet

Weekend buffet

Koster kr. 165,- pr. kuvert. Min. 6 kuverter.

Forret
Lameller af laks med hummer-vinaigrette, saltet agurk samt ramsløg.
Brød og smør.

Hovedret
Grillet mør kalve cuvette med bearnaisecreme.
Hanekylling roulade.
Rugsalt med stegt blomkål og urter.
Tomater i ovn med basillikum, høvlet parmesan samt oliven.
Kålsalat med asparges, syltede løg samt stegte mandler.
Kartoffel i marinade med bagte gulerødder samt ristede græskarkerner.

Dessert
Tiramisu kage med brændt hvid chokolade samt Vanilla-bagte rabarber.

Buffeten anrettes i porcelænsskåle og fade.

Bestilling af Weekend buffet senest torsdag inden kl. 15.00.
Det er muligt, at vi kan bringe det ud til adressen i Storkøbenhavn og omegn for 110 kr.
Afhentning på Vigerslev alle 26, 2500 Valby mellem kl. 16.00 - 18.00.

Returnering af tom service samt kasser kan ske på overstående adresse.

Betaling ved bestilling til Handelsbanken. Reg.nr.: 6302 - Kontonummer: 1531474.
Ellers er det kontant ved levering.