Menuer/buffeter Buffet 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Weekend buffet Koster kr. 169,- pr. kuvert. Min. 8 kuverter. Forret Lameller af Laks i hummer-vinaigrette, tørrede tomater, stegte mandler samt ærteskud. Brød og smør. Hovedret Grillet mør kalvecuvette med bearnaisecreme. Hanekylling roulade. Hvedekerner med grønkål, jordskokker samt granatæbler. Rødbede/Græskar bagt i ovn med urteolie. Blomkål Tzatziki drysset med stegt parmaskinke og mandler. Kartoffel i marinade med bagte gulerødder samt ristede mandler. Dessert Tiramisu kage med brændt hvid chokolade samt pære i appelsin-sirup og mynte. Buffeten anrettes i porcelænsskåle og fade. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045