Menuer/buffeter

Tapas / Canapeer

Tapas / Canapeer

NB: kun mandag til fredag.

VÆRD AT VIDE
De små retter, ´Hapserne´ er velegnet til "stående" receptioner.
Pr. person betyder mindst 1 ½ stk. pr. person.
Receptionen er at betragte som et lille mellemmåltid.
Inviteres der derfor til reception i tidrummet fra kl. 12. eller 13 bør der i forbindelse med bestilling af antal tages hensyn til at gæsterne kan have en større appetit.

Kender vi lidt til Deres ønsker og anledning, sammensætter vi gerne et andet forslag.

Der kan vælges:
5 slags kr. 85,-
7 slags kr. 118,-
9 slags kr. 145,-
12 slags kr. 175,-

Tapas/Canapeer
Laks i mojosauce og persille.Thailandske fiskekager med lime, basilikum og sød Chillisauce.Rejer i hvidløg og kokos.Sprøde croutoner med laksetatar og citron dildcreme.Blinis med stenbiderrogn, rygeost og syltet fennikel.Gratinerede grønne asparges med Parmaskinke.Gravet okseinderlår med mynte/agurkecreme.Kalvefrikadeller rørt med rødkarry og friske krydderurter.Butterdejsnegle med oliventapanade og høvlet parmesan.Krydrede koftaer med yoghurt mynte.Okse kebab med basilikumolie.Marinerede lammekoteletter med salsa Verde. Tillæg, kr. 15,-Kyllingestykker i sesam med sursød sauce.Stromboli-focaccia med mozzarella og parmaskinke.Udvalgte oste med grønt.Små kager med blåskimmel og syltet pære.Hvid chokoladetrøffel med nødder og karamel.Mazarin toppet med appelsintrøffelcreme og årstidens frugt.Triangler med hvid chokolade, praline og ristede hvede flager.