Menuer/buffeter Buffet 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Sæsonens buffet Koster kr. 194,- pr. person. Forretter (Vælg en af tre fiskeretter) Bagt Laks i hummer-vinaigrette, tørrede tomater, stegte mandler samt ærteskud.Porcheret torsk i lun pighvarcreme og syltede løg.Store stegte rejer i kold ingefærcreme samt syltet kål. Brød og smør Hovedretter Helstegt oksefilet med kraftig pebersauce. Hanekylling-roulade bagt med salvie og spinat (skæres i 4/5 skiver før servering). Pommes Anne med svampe. Grillet Porre i honning og timian. Hvedekerner med grønkål, jordskokker og granatæbler. Rødbede/Græskar bagt i ovn med urteolie. Blomkål Tzatziki drysset med stegt parmaskinke og mandler. Dessert 3 slags chokolademousse mørk/lys/hvid ledsaget af passionsfrugtcreme, pære i appelsinsirup, stjerneanis samt skovsyre. Ønsker man 2 slags forretter, skal man beregne 28 kr. mere pr. kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045