Menuer/buffeter

Buffet

Sæsonens buffet

Koster kr. 210,- pr. person.

    Forretter (Vælg en af de 3 fiskeretter) Bagt laks i hummer-vinaigrette, tørrede tomater, stegte speltflager samt ærteskud.Bagt kulmule i lun pighvarcreme og syltede løg.Store stegte rejer i kold ingefærcreme samt syltet kål. Hjemmebagt brød og smør

    Hovedretter
    Grillet kalveculotte ledsaget af rosmarin-/rødvinssauce.
    Hanekylling-roulade bagt med spinat (skæres i 4/5 skiver før servering).
    Nye kartofler vendt i kold bearnaise-creme toppet med stegt persille.
    Glaserede gulerødder med sort sesam samt kørvelolie.
    Bagt forårs/sommer spidskål med Vesterhavsost og citron-/ingefær vinaigrette.
    Flere slags tomater i ovn med avokado, bagte hvidløg, mørk balsamico og oliven.
    Romaine-salat med jordbær, peanuts samt mormor-dressing.

    Dessert
    Jordbær/hyldeblomsttrøffel ledsaget af rabarber i vaniljesirup og hvid chokoladekrokant.

    Ønsker man 2 slags forretter, skal man beregne 45 kr. mere pr. kuvert.