Menuer/buffeter

Buffet

Sæsonens buffet

Koster kr. 199,- pr. person.

    Forretter (Vælg en af de 3 fiskeretter)
    Bagt laks i hummer-vinaigrette, tørrede tomater, stegte speltflager samt ærteskud.Pocheret torsk i lun pighvarcreme og syltede løg.Store stegte rejer i kold ingefærcreme samt syltet kål.

    Hjemmebagt brød og smør

    Hovedretter
    Helstegt oksefilet med kraftig rødvin/rosmarinsauce.
    Hanekylling-roulade bagt med spinat (Skæres i 4/5 skiver før servering).
    Pommes Anne med svampe.

    Grillet porre i honning og timian.
    Hvedekerner med grønkål, jordskokker, granatæbler og feta.
    Rødbede/Græskar bagt i ovn med urte-olie.

    Blomkål Tzatziki drysset med stegt parmaskinke og mandler.

    Dessert
    3 slags chokolademousse (mørk/lys/hvid) ledsaget af passionsfrugtcreme, pære i appelsinsirup, stjerneanis samt skovsyre.

    Ønsker man 2 slags forretter, skal man beregne 40 kr. mere pr. kuvert.