Menuer/buffeter

Buffet

Sæsonens buffet

Koster kr. 195,- pr. person.

    Forretter (Vælg en af de to fiskeretter)
    Bagt laks i hummer-vinaigrette, tørrede tomater, stegte mandler samt brødkarse.Porcheret kuldmule i lun asparges-/pighvarcreme, ærte-pure samt syltede løg.

    Hjemmebagt brød og smør

    Hovedretter
    Grillet kalvemørbrad ledsaget af rosmarin-/rødvinssauce.
    Hanekylling-roulade bagt med spinat (skæres i 4/5 skiver før servering).
    Nye kartofler vendt i kold bearnaise-creme toppet med stegt persille.

    Glaserede gulerødder med sort sesam samt kørvelolie.
    Bagt forårs/sommer spidskål med Vesterhavsost og citron-/ingefær vinaigrette.
    Flere slags tomat i ovn med avokado, bagte hvidløg, mørk balsamico og oliven.

    Romaine-salat med jordbær, peanuts samt mormor-dressing.

    Dessert
    Jordbær/hyldeblomsttrøffel ledsaget af rabarber i vaniljesirup og hvid chokoladekrokant.

    Ønsker man 2 slags forretter, skal man beregne 28 kr. mere pr. kuvert.