Menuer/buffeter

Buffet

Sæsonens buffet

Koster kr. 192,- pr. person.

Forretter (Vælg en af to fiskeretter)
Kulmule i muslinge/aspargescreme samt syltet sommer spidskål.Lameller af laks, stænket med hummer vinaigrette, ærtepure samt sprøde speltflager.

Brød og smør

Hovedretter (Vælg to af tre kødretter)
Helstegt oksefilet med kraftig rødvinssauce.Grillet kalveculotte med kold bearnaisecreme.Hanekyllingeroulade bagte med spinat og salvie.

Glaserede nye gulerødder toppet med fynsk rygeost samt brødkarse.
Sprøde salater med vandmelon, ristede jordnødder og hyldeblomst dressing.
Små kartofler i citronsmør samt urter.
Tomater i ovn med stegte hvidløg, oliven samt frisk basilikum.
Hvedekærner med brændt blomkål, avocado samt syltede nye løg.

Dessert
Hvid chokolade/Jordbæretrøffel ledsaget af solbærcreme samt vanilje/sukker bagte rabarber.