Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Sæsonens buffet Koster kr. 199,- pr. person. Forretter (Vælg en af de 3 fiskeretter) Bagt laks i hummer-vinaigrette, tørrede tomater, stegte speltflager samt ærteskud.Bagt kuldmule i lun pighvarcreme og syltede løg.Store stegte rejer i kold ingefærcreme samt syltet kål. Hjemmebagt brød og smør Hovedretter Grillet kalveculotte ledsaget af rosmarin-/rødvinssauce. Hanekylling-roulade bagt med spinat (skæres i 4/5 skiver før servering). Nye kartofler vendt i kold bearnaise-creme toppet med stegt persille. Glaserede gulerødder med sort sesam samt kørvelolie. Bagt forårs/sommer spidskål med Vesterhavsost og citron-/ingefær vinaigrette. Flere slags tomater i ovn med avokado, bagte hvidløg, mørk balsamico og oliven. Romaine-salat med jordbær, peanuts samt mormor-dressing. Dessert Jordbær/hyldeblomsttrøffel ledsaget af rabarber i vaniljesirup og hvid chokoladekrokant. Ønsker man 2 slags forretter, skal man beregne 35 kr. mere pr. kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045