Menuer/buffeter

Buffet

Sæsonens buffet

Koster kr. 190,- pr. person.

Forretter (Vælg en af to fiskeretter)
Tynde skiver af laks med tørrede tomater, stegte mandler samt saltede urter.Pocheret torsk i lun pighvarcreme og græskar.

Brød og smør

Hovedretter (Vælg to af tre kødretter)
Helstegt oksefilet med kraftig rødvinssauce.Hanekyllingbryst med souffléfars og Mozzarella (skæres i 4 skiver før servering).Kalveculotte med kold bearnaise-creme.

Kartofler i sennepsmarinade, peberrod og sprød parmaskinke.
Flere slags gulerødder bagt i honning, toppet med rygeost, samt stegt persille.
Æble/grønkål salat med jordskokke confít og appelsin vinaigrette.
Rødbede/persillerod bagt i ovn med urte olie.
Blomkål Tzatziki drysset med hvidløgs frités.

Dessert
Gateau Marcel (chokoladekage) med salt karamel, dertil pære pocheret i appelsin, stjerneanis samt vanilje.