Menuer/buffeter

Traditionelle menuer

3-retters menu 

Vælg imellem de gode traditionelle retter.

Forretter
Fiskeroulade med urter, rejer, citron og Sauce Verte, kr. 48,- pr. kuvert.Halv melon med skaldyr, krabber, rejer, hummer og karrydressing, kr. 58,- pr. kuvert.Fyldt laksefilet på brøndkarsecreme, dertil kaviar i tomatblomst og slikasparges, kr. 50,- pr. kuvert.Rose af røget laks med marinerede svampe, røræg og valnøddebrød, kr. 45,- pr. kuvert.Røget dyrekølle med melon, røræg, tomat og sprød salat, kr. 45,- pr. kuvert.

Forretter ledsages af hjemmebagt brød samt smør.

Hovedretter
Grydestegt oksesteg med flødepeberrod, torvets friske grøntsager, pillede hvide kartofler og kraftig oksestegssauce, kr. 110 pr. kuvert.Rosastegt kalvesteg med mild sennepssauce, dertil sæsonens friske grøntsager og pommes rissolles, kr. 118,- pr. kuvert.Indbagt oksemørbrad Wellington, dertil friske grøntsager, kartoffelgratin og rødvinssauce, kr. 165,- pr. kuvert.Helstegt dansk kalvefilet med frikassé af grøntsager, dertil aspargeskartofler og Sauce Moutarde, kr. 155,- pr. kuvert.Stegt krondyrkølle med sauté af mandariner/spinat/nødder, dertil Waldorfsalat, flødevildtsauce og krydderstegte kartofler, kr. 158,- pr. kuvert.

Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture.

Desserter
Hjemmelavet isbombe med vanilleis og sorbet overtrukket med marcipan pyntet med frisk frugt, kr. 35,- pr. kuvert.Chokoladeroulade med brombærpuré, frisk frugt og is, kr. 42,- pr. kuvert.Rådhuspandekager med orangelikørcreme og ristede mandler, kr. 45,- pr. kuvert.Hjemmelavet isrand med sorbet, knust nougat, pyntet med eksotisk frugt, kr. 35,- pr. kuvert.