Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Buffet 2 sommer Koster kr. 318,- pr. person. Ovnbagt kulmule med friskpillede fjordrejer og dild vinaigrette. Varmtrøget ørred med kompot af tomat og aubergine, samt frisk basilikum. Rosmarin grillet sommerbuk (16/5-15/7). Udenfor sæson erstattes med dådyr. Perlehøne roulade bagt med trøfler. Helstegt kalvefilet glaceret med balsamico. Grønne asparges salat med drys af fritterede hvide asparges og honning marinade. Spinatsalat med olivenolie og tørrede tranebær, samt bagte hvidløg. Stegte courgetter, peberfrugt, nye gulerødder og grillet citron. Nye kartofler med brændt peberfrugt, krydderurte marinade og ristede hvedeflager. Avocado/tomatsalsa med lime og rødløg, samt oliven. 3 modne oste fra nær og fjern med bagte rabarber. Chokolade tærte med jordbærcreme og jordbærsalat, dertil serveres en kold jordbær creme Anglaise. Hjemmebagt brød og smør serveres til forret og ost. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045