Menuer/buffeter

Buffet

Buffet 2 forår

Koster kr. 298,- pr. person.

Ovnbagt kulmule med friskpillede fjordrejer og dild vinaigrette.
Varmtrøget ørred med kompot af tomat og aubergine, samt frisk basilikum.
Rosmarin grillet sommerbuk (16/5-15/7). Udenfor sæson erstattes med dådyr.
Perlehøne roulade bagt med trøfler.
Helstegt kalvefilet glaceret med balsamico.
Grønne asparges salat med drys af fritterede hvide asparges og honning marinade.
Spinatsalat med olivenolie og tørrede tranebær, samt bagte hvidløg.
Stegte courgetter, peberfrugt, nye gulerødder og grillet citron.
Nye kartofler med brændt peberfrugt, krydderurtemarinade og ristede hvedeflager.
Avocado/tomatsalsa med lime og rødløg, samt oliven.
3 modne oste fra nær og fjern med bagte rabarber.
Chokolade tærte med jordbærcreme og jordbærsalat, dertil serveres en kold jordbær creme Anglaise.
Hjemmebagt brød og smør serveres til forret og ost.