Menuer/buffeter

Buffet

Buffet 1 forår

Koster kr. 240,- pr. person.

Krydderstegte Scampi-rejer i lun kokoscreme og forårsurter.
Bagte laks på ny spidskål, stenbiderrogn og ramsløgscreme.
Hanekylling, stegt med citron og timian (skal skæres i 3-4 skiver før servering).
Hvidvinsbraiseret kalvetyksteg.
Grillet oksemørbrad med trøffelsauce.
Spinatsalat drysset med stegte hvidløg og tranebær.
Grønne asparges med honning og syltede løg.
Humus rørt med yoghurt og peberfrugt.
Små saltbagte kartofler vendt med friske krydderurter.
Perlespelt med soltørrede tomater, hvid balsamico og røgede mandler.
Hvid chokolade bavaroise med rabarber, ananassalat, mynte og hyldeblomstcreme.
Der serveres brød og smør til forretten.