Menuer/buffeter 3-retters menuer Jul og nytår julefrokost 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad 3-retters forår Kan bestilles i marts, april og maj. Forretter Hvide asparges med kørvel og fjordrejer i honningvinaigrette, kr. 110,-Ristet torsk med rosmarin, syltede jordskokker og pighvarreduktion toppet med kørvel, kr. 75,-Grillet havkat i muslinge sauce og stegte artistokker, kr. 82,-Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan og ingefær syltede kammuslinger,samt tynde skiver af letsaltet laks stænket med rejesirup, kr. 95,-Marineret stegt laks med grønne asparges, spidskål og bisque af Læsø hummer, kr. 79,- Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør. Hovedretter Grillet kalvemørbrad med forårs spidskål og mynte, dertil langtidsstegte rabarber og kraftig kalvesauce, kr. 175,-Tournedos Rossini med Foie Gras trøffler og asparges frikasse, ledsaget af trøffelsky, kr. 175,-Hvidvins braiseret kalvetyksteg med citron og salvie, dertil selleri timbale med trøfler og safransauce, kr. 145,-Lammeryg marineret i ingefær med ovnbagte rodfrugter og grillet citron, dertil karrysky med timian, kr. 182,- Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson. Desserter Creme brulee med lakrids, dertil rabarbersorbet og lime cookies, kr. 42,-Vanillebagte rabarber med kokosparfait rullet i nøddenougat, kr. 45,-Hvid chokolade/citroncreme med pistacie/appelsinkrokant og grillet ananas, ledsaget af mynteis, kr. 48,-Chokoladefondant med hindbær pocheret ferskner og hyldeblomstsorbet, kr. 55,- Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade. Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje. Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045