Menuer/buffeter

3-retters menuer

3-retters forår

Kan bestilles i marts, april og maj.

    Forretter
    Hvide asparges med kørvel og fjordrejer i honningvinaigrette, kr. 110,-Ristet torsk med rosmarin, syltede jordskokker og pighvarreduktion toppet med kørvel, kr. 75,-Grillet havkat i muslinge sauce og stegte artistokker, kr. 82,-Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan og ingefær syltede kammuslinger,samt tynde skiver af letsaltet laks stænket med rejesirup, kr. 95,-Marineret stegt laks med grønne asparges, spidskål og bisque af Læsø hummer, kr. 79,-

    Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør.

    Hovedretter
    Grillet kalvemørbrad med forårs spidskål og mynte, dertil langtidsstegte rabarber og kraftig kalvesauce, kr. 175,-Tournedos Rossini med Foie Gras trøffler og asparges frikasse, ledsaget af trøffelsky, kr. 175,-Hvidvins braiseret kalvetyksteg med citron og salvie, dertil selleri timbale med trøfler og safransauce, kr. 145,-Lammeryg marineret i ingefær med ovnbagte rodfrugter og grillet citron, dertil karrysky med timian, kr. 182,-

    Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson.

    Desserter
    Creme brulee med lakrids, dertil rabarbersorbet og lime cookies, kr. 42,-Vanillebagte rabarber med kokosparfait rullet i nøddenougat, kr. 45,-Hvid chokolade/citroncreme med pistacie/appelsinkrokant og grillet ananas, ledsaget af mynteis, kr. 48,-Chokoladefondant med hindbær pocheret ferskner og hyldeblomstsorbet, kr. 55,-

    Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade.
    Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje.
    Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine.