Menuer/buffeter

3-retters menuer

3-retters forår

Kan bestilles i marts, april og maj.

    Forretter Hvide asparges med kørvel og fjordrejer i honningvinaigrette, kr. 110.Ristet torsk med rosmarin, syltede jordskokker og pighvarreduktion toppet med kørvel, kr. 75.Grillet havkat i muslinge sauce og stegte artistokker, kr. 82.Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan og ingefær syltede kammuslinger,samt tynde skiver af letsaltet laks stænket med rejesirup, kr. 95.Marineret stegt laks med grønne asparges, spidskål og bisque af Læsø hummer, kr. 79. Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør.

    Hovedretter Grillet kalvemørbrad med forårs spidskål og mynte, dertil langtidsstegte rabarber og kraftig kalvesauce, kr. 175.Tournedos Rossini med Foie Gras trøffler og asparges frikasse, ledsaget af trøffelsky, kr. 175.Hvidvins braiseret kalvetyksteg med citron og salvie, dertil selleri timbale med trøfler og safransauce, kr. 145.Lammeryg marineret i ingefær med ovnbagte rodfrugter og grillet citron, dertil karrysky med timian, kr. 182. Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson.

    Desserter Creme brulee med lakrids, dertil rabarbersorbet og lime cookies, kr. 42.Vanillebagte rabarber med kokosparfait rullet i nøddenougat, kr. 45.Hvid chokolade/citroncreme med pistacie/appelsinkrokant og grillet ananas, ledsaget af mynteis, kr. 48.Chokoladefondant med hindbær pocheret ferskner og hyldeblomstsorbet, kr. 55. Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade.
    Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje.
    Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine.