Menuer/buffeter

Buffet

Frokostbuffet forår

Kan bestilles i marts, april og maj og koster kr. 170,- pr. kuvert.

    Krydderbagt laks med creme af stenbiderrogn og ramsløg.
    Grillet hanebryst med spidskål og peberrod.
    Dådyrterrin med kompot af løg og svampe.
    Rimmet oksefilet med tomatsalsa, basilikumolie og høvlet parmesan.
    Saltbagte små kartofler i rosmarin og citron, dertil yoghurt med agurk og mynte.
    Perlespelt med granatæbler, friterede rødbeder og friske krydderurter.
    Ny plukket salat med tørret tranebær og hvidløgsbrødcroutoner.
    Udvalgt oste med mandler.
    Hjemmebagt brød samt smør.

    Tilvalg
    Grillet havbars med fjordrejesauce og forårsløg, kr. 25,- pr. kuvert.Tynde skiver grillet marineret svinemørbrad med kaperscreme og jordskokker, kr. 22,- pr. kuvert.