Menuer/buffeter

Buffet

Buffet 1 efterår

Koster kr. 240,- pr. person.

Rimmet torsk med agurk/blomkåls salsa og hummer vinaigrette.
Bagt hellefisk på Limfjords gulerødder, fiskefumé og lakridsrod.
Kalveculotte stegt med hvidløg, timian og røget salt.
Hanebryst fyldt med soufflefars, parfumeret med trøffel olie (skal skæres i 3-4 skiver før servering).
Grillet dådyr med vildt sauce.
Pommes Anna med skalotteløg og rosmarin.
Melanzane Parmigiana (tomat/Auberginelasagne).
Fennikel/æblesalat med dild.
Figner vendt med appelsin, feta, pinjekerner og basilikum.
Ristede rodfrugter med vilde svampe og friske krydderurter.
Rødbeder med hyldeblomst, Hokkaido græskar og ingefær.
Chokolade timbale med blommer og pære i rødvindsirup, dertil Vanilje creme med brændte mandler.
Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretten.