Menuer/buffeter

Buffet

Frokostbuffet sommer

Kan bestilles i juni, juli og august og koster kr. 164,- pr. kuvert.

Braiseret Lyssej i lun fjordrejebisque og ny spinat.
Kyllingsalat i sennepsmarinade og nye urter.
Dådyrterrin med kompot af løg og svampe.
Tynde skiver af kalvefilet med Aioli, samt små bagte tomater og frisk basilikum.
Små nye kartofler i persillepesto drysset med saltmandler.
Tærte med sommer spidskål, brændt peberfrugt og parmaskinke.
Ny plukket salat med tørret tranebær og hvidløgsbrødcroutoner.
Udvalgte oste med rabarber.
Hjemmebagt brød samt smør.

Tilvalg
Rimmet laks med høvlede sommertrøfler stænket med jomfruolivenolie, kr.18,-pr. kuvert.Tørret okseinderlår stænket med balsamicoreduktion og drysset med pinjekerner, kr. 15,- pr. kuvert.Hvid chokoladeroulade med jordbærsalat i egen pure og mynte, kr. 18,- pr. kuvert.