Menuer/buffeter 3-retters menuer Jul og nytår julefrokost 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad 3-retters sommer Kan bestilles i juni, juli og august. Forretter Hvide asparges med kørvel og fjordrejer i honningvinaigrette, kr. 110,-Ristet torsk med rosmarin, syltede jordskokker og pighvarreduktion toppet med kørvel, kr. 75,-Grillet havkat i muslinge sauce og stegte artistokker, kr. 82,-Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan, ingefær syltede kammuslinger og tynde skiver af letsaltet laks stænket med rejesirup, kr. 95,-Marineret stegt laks med grønne asparges, spidskål og bisque af Læsø hummer, kr. 62,- Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør. Hovedretter Grillet oksemørbrad med kirsebær, ærter og nye kartofler i krydderurter, dertil trøffelsauce, kr.175,-Krydder marineret lammeryg med bagte hvidløg og braisseret spidskål, dertil lammesauce, kr. 185,-Helstegt kalvefilet med gratinerede grønne asparges og grillet fennikel, dertil kalvesauce med safran, kr. 168,-Kalvetykstegsfilet stegt med honning og timian, dertil langtidsbagte tomater og kalvesauce med urter, kr. 145,- Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson. Desserter 3 tilberedninger af jordbær: hvid chokolade/jordbær trøffel med sprøde pistaciekerner, jordbær shots og jordbær panna cotta, kr. 58,-Creme brulé med syltede sommerbær, kr. 38,-Dessert tallerken tilberedt med sæsonens kage og frugt, kr. 45,-Iskold jordbærsuppe med hyldeblomst og lakrids/mynte parfait, kr. 45,- Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade. Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje. Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045