Menuer/buffeter

3-retters menuer

3-retters sommer

Kan bestilles i juni, juli og august.

    Forretter
    Hvide asparges med kørvel og fjordrejer i honningvinaigrette, kr. 110,-Ristet torsk med rosmarin, syltede jordskokker og pighvarreduktion toppet med kørvel, kr. 75,-Grillet havkat i muslinge sauce og stegte artistokker, kr. 82,-Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan, ingefær syltede kammuslinger og tynde skiver af letsaltet laks stænket med rejesirup, kr. 95,-Marineret stegt laks med grønne asparges, spidskål og bisque af Læsø hummer, kr. 62,-

    Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør.

    Hovedretter
    Grillet oksemørbrad med kirsebær, ærter og nye kartofler i krydderurter, dertil trøffelsauce, kr.175,-Krydder marineret lammeryg med bagte hvidløg og braisseret spidskål, dertil lammesauce, kr. 185,-Helstegt kalvefilet med gratinerede grønne asparges og grillet fennikel, dertil kalvesauce med safran, kr. 168,-Kalvetykstegsfilet stegt med honning og timian, dertil langtidsbagte tomater og kalvesauce med urter, kr. 145,-

    Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson.

    Desserter
    3 tilberedninger af jordbær: hvid chokolade/jordbær trøffel med sprøde pistaciekerner, jordbær shots og jordbær panna cotta, kr. 58,-Creme brulé med syltede sommerbær, kr. 38,-Dessert tallerken tilberedt med sæsonens kage og frugt, kr. 45,-Iskold jordbærsuppe med hyldeblomst og lakrids/mynte parfait, kr. 45,-

    Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade.
    Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje.
    Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine.