Menuer/buffeter

Buffet

Frokostbuffet vinter

Kan bestilles i december, januar og februar og koster kr. 164,- pr. kuvert.

Pocheret marineret torsk i safransky og vinterurter.
Grillet hanebryst med limfjord gulerødder og sennepcreme.
Dådyrterrin med kompot af løg og svampe.
Rimmet oksefilet med grønkålssalsa, basilikumolie og høvlet parmesan.
Salt bagte små kartofler i rosmarin og citron.
Perlespelt med granatæbler, friterede rødbeder og friske krydderurter.
Fennikelsalat med æbler, lime og dild.
Chokolademousse af Guanaja 70% med pære og abrikoser i rødvin.
Hjemmebagt brød samt smør.

Tilvalg
Let saltet laks med syltet blomkål, soltørrede tomater og hvid balsamico, kr.18,- pr. kuvert.Tynde skiver grillet marineret svinemørbrad med kaperscreme og jordskokker, kr. 15,- pr. kuvert.Et udvalg af oste med nødder i honning, kr. 20,- pr. kuvert.