Menuer/buffeter

Buffet

Frokostbuffet vinter

Kan bestilles i december, januar og februar og koster kr. 164,- pr. kuvert.

    Pocheret marineret torsk i safransky og vinterurter.
    Grillet hanebryst med limfjord gulerødder og sennepcreme.
    Dådyrterrin med kompot af løg og svampe.
    Rimmet oksefilet med grønkålssalsa, basilikumolie og høvlet parmesan.
    Salt bagte små kartofler i rosmarin og citron.
    Perlespelt med granatæbler, friterede rødbeder og friske krydderurter.
    Fennikelsalat med æbler, lime og dild.
    Chokolademousse af Guanaja 70% med pære og abrikoser i rødvin.
    Hjemmebagt brød samt smør.

    Tilvalg
    Let saltet laks med syltet blomkål, soltørrede tomater og hvid balsamico, kr.18,- pr. kuvert.Tynde skiver grillet marineret svinemørbrad med kaperscreme og jordskokker, kr. 15,- pr. kuvert.Et udvalg af oste med nødder i honning, kr. 20,- pr. kuvert.