Menuer/buffeter

Buffet

Buffet 1 sommer

Koster kr. 240,- pr. person.

    Hellefisk i fjordrejebisque og sommerurter.
    Rimmet laks med frisk høvlede sommertrøfler.
    Rosmarin stegt unghane bryst (skal skæres i 3-4 skiver før servering).
    Helstegt dådyrkølle.
    Oksemørbrad glaseret i balsamico.
    Nye kartofler i rygeost, røgede mandler og basilikum.
    Guacamole med sød chili.
    Cæcarsalat med høvlet parmesan, hvidløgs brødcroutoner, honningstegte cashewnødder og mormor dressing.
    Langtidsbagte tomater i safranolie.
    Stegte courgetter, peber og nye gulerødder vendt med grillet citron, hvidløg og friske koriander.
    Jordbærkage med hvid chokolade/ hyldeblomstcreme, dertil myntesyltet melon.
    Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretten.