Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Buffet 1 sommer Koster kr. 255,- pr. person. Hellefisk i fjordrejebisque og sommerurter. Rimmet laks med frisk høvlede sommertrøfler. Rosmarin stegt unghane bryst (skal skæres i 3-4 skiver før servering). Helstegt dådyrkølle. Oksemørbrad glaseret i balsamico. Nye kartofler i rygeost, røgede mandler og basilikum. Guacamole med sød chili. Cæcarsalat med høvlet parmesan, hvidløgs brødcroutoner, honningstegte cashewnødder og mormor dressing. Langtidsbagte tomater i safranolie. Stegte courgetter, peber og nye gulerødder vendt med grillet citron, hvidløg og friske koriander. Jordbærkage med hvid chokolade/ hyldeblomstcreme, dertil myntesyltet melon. Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretten. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045