Menuer/buffeter

Buffet

Buffet 1 sommer

Koster kr. 240,- pr. person.

Hellefisk i fjordrejebisque og sommerurter.
Rimmet laks med frisk høvlede sommertrøfler.
Rosmarin stegt unghane bryst (skal skæres i 3-4 skiver før servering).
Helstegt dådyrkølle.
Oksemørbrad glaseret i balsamico.
Nye kartofler i rygeost, røgede mandler og basilikum.
Guacamole med sød chili.
Cæcarsalat med høvlet parmesan, hvidløgs brødcroutoner, honningstegte cashewnødder og mormor dressing.
Langtidsbagte tomater i safranolie.
Stegte courgetter, peber og nye gulerødder vendt med grillet citron, hvidløg og friske koriander.
Jordbærkage med hvid chokolade/ hyldeblomstcreme, dertil myntesyltet melon.
Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretten.