Menuer/buffeter

3-retters menuer

3-retters vinter

Kan bestilles i december, januar og februar.

    Forretter
    Ingefær braiseret torsk med bagte rødbeder og karry beurre blanc, kr. 75,-Jordskokke suppe med jomfruhummer og citrus, kr. 75,-Let saltet perlehønebryst med æblecreme og syltede rodfrugter, kr. 85,-Kammusling carpaccio med vanille, vinterurter og rødbedechips, kr. 75,-

    Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør.

    Hovedretter
    Grillet dådyr med glaseret Limfjordsgulerødder, ristede grønkål dertil pommes fondant og trøffelsauce, kr. 175,-Kalvefilet stegt med salviesalt, dertil selleritimbale med trøfler, kr. 165,-Côte de Boeuf med løgmarmelade og urter indbagt i filodej, dertil pommes Anna og sauce Espagnole, kr. 183,-Rødvinsmarineret oksemørbrad med saltbagt knoldselleri og mild sennepscreme, kr. 168,-

    Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture.

    Desserter
    Manjari tærte med ananascarpaccio og æbleshots, dertil hvid chokolade is med ristede pistacienødder, kr. 60,-3 tilberedninger af citrusfrugt: Amerikansk citrontærte, Appelsin is parfait, samt grillet grapefrugt, kr. 58,-Vanille Panna cotta med Toscanske mandelkager og æblesirup, kr. 48,-Ymer fromage med lakridsgele, sprøde hvedeflager og ananaskompot, dertil pralineiscreme, kr. 58,-

    Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade.
    Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje.
    Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine.